Billigare skovård med rabattkoder

Välputsade loafers

Att ta hand om sina skor är viktigt. Bra skovård gör att skorna håller längre. Det innebär också att det går att köpa dyrare skor, eftersom man har råd med detta om man tar hand om dem. Det går dock att spara pengar på själva skovården.

En nackdel med den avskaffade värnplikten är att unga män inte längre får lära sig att putsa sina kängor. Skovård är ett enkelt sätt att få skorna att hålla längre, och det får dem dessutom att se bättre ut. En skicklig skoputsare kan få skorna att se bättre ut än de gjorde när de var nya. Det är detta som är målet när SM i skoputsning avgörs. Ja, det finns ett SM i skoputsning. Mer om det finns att läsa bl.a. här.

Att tävla i skovård är kanske lite extremt, men skovård är bra på flera sätt.

  1. Det är bra för miljön att ta hand om skorna.
  2. Du sparar pengar, eftersom skorna håller längre. Pengarna du sparar kan du lägga på ett par dyrare skor.
  3. Skorna står emot väta och liknande bättre, vilket gör att du slipper bli blöt och kall om skorna.

Spara pengar på skovård

Det kan ta lite tid innan man hittar de skovårdsprodukter som man tycker fungerar bäst. Och det är långt ifrån säkert att din lokala skobutik har särskilt bra produkter i sitt sortiment. Därför är vår rekommendation att handla den här typen av skor på nätet. En annan fördel med att handla på nätet är att det går att använda rabattkoder, som kan ge riktigt rejäla rabatter. Sajterna för rabattkoder är Gratislandet, men en annan sajt att kolla in är Gratisprinsessans blogg. Där hittar du alla möjliga tips på rabatter, cashbacksajter och annat. Ett radioinslag om kvinnan bakom bloggen finns att läsa här.

Cashbacksajter förtjänar några ytterligare ord, eftersom det kan vara ett bra sätt att få tillbaka pengar, om du handlar mycket på nätet. Du registrerar ett konto på sajten, och om du sedan går via sajten till de webbshoppar som företaget samarbetar med får du en liten återbäring på dina köp. Det dröjer lite, men snart börjar du få tillbaka pengar. Att det finns stora pengar i branschen visar det faktum att Bonnier redan 2014 köpte in sig i en av de största svenska cashback-sajterna.