Fynda de bästa skorna på rea

Precis som kläder kan det vara bättre att fynda vissa skor på rea än andra. Impulsköp kan förvirra och göra hål i plånboken, medan ett efterlängtat köp av skor du verkligen behöver, är bättre. Tänk smart när du rea-shoppar så får du ut mer för pengarna.

På na-kds rea kan du hitta både vinter- och sommarskor för billiga priser. Men det kan vara värt att veta vilka skor du helst bör slå till på för att göra ett bra köp. Grövre skor som måste tåla mer slitage och i regel kostar mer, blir till exempel ett perfekt fynd på rean.

rabatt 50 %Låt fötterna visa vägen

Det bästa skoköpet på rea gör du om du låter fötterna tala. Dina fötter är bland det viktigaste du har. Om du köper halvtaskiga skor eller kalla skor på vintern så kan du få betala för det. Ett bra tips är därför att köpa dyrare skor som på rean blir nedsatta men där kvaliteten står fast. Skor som vinterkängor, stövlar, ankelboots och träningsskor är typiska skor som är bra att köpa på rea. I normalfallet kostar de betydligt mer och kanske du känner att du i vanliga fall inte har råd med dem. Passa då på under reatider för att skaffa det skräddarsydda paret.

Unna dig lyxiga skor på rea

Ibland kan man behöva unna sig lite lyx utan att skämmas. Då är rean den absolut bästa platsen att vända sig till. Har du länge spanat in ett par dyra stövlar men undrat hur i all sin dar du ska ha råd med dem? Tänk på att signa upp dig på alla nyhetsbrev, VIP-statusar och hålla utkik efter kampanjer och erbjudanden. Många som prenumererar på nyhetsbrevet kan få förtur till rean och på så vis hamna först i kön när det gäller att införskaffa ett par nya skor.

Kolla även under helger som Cyber Monday eller Black Friday för att se om ditt älsklingspar kanske är nedsatt till 30-50 %. Här kan du göra stora fynd och med extra rabattkoder kan summan komma att bli ännu lägre. Slå till i tid!