Jakten på släta ben

Ett vackert svallande hår vill de flesta ha men bara på huvudet. Ben och armhålor ska helst vara släta och hårfria medan ögonbryn och bikinilinjen ska vara välansade.

Det vanligaste sättet att ta bort hår är med är rakhyveln. Om du tröttnat på att behöva raka och noppa hår nästan dagligen finns det mer permanenta hårborttagningsalternativ. Hos http://www.lifetimeclinic.se/behandlingar/harborttagning/ hittar du behandlingar med IPL för permanent hårborttagning. Behandlingen behöver upprepas några gånger men sedan kan du njuta av att slippa tänka på rakhyveln mer.

Hårborttagning vs rakhyveln – vilket är bäst?

Till en vacker klänning passar släta fina ben men frågan är vilken hårborttagningsmetod som är bäst? Svaret är att det beror på vem du är. Det går nämligen inte att säga vilken hårborttagningsmetod som är bäst utan olika metoder passar olika personer. Riktigt ljusa hårstrån är svåra att ta bort med IPL och det kan göra lite ont även om det går över fort. IPL passar den som tycker det är bökigt och tidskrävande att raka sig nästan varje dag. IPL gör också att du slipper problem med röda prickar efter rakningen. Här kan du läsa om vad som är bra att tänka på när du ska välja en metod som passar dig.

För att skapa perfekta ögonbryn gäller det att hitta en form som passar ditt ansikte. Vissa trivs bättre med smala streck medan andra trivs med burriga och kraftiga bryn.

– Ett av de enklaste knepen, men också mest effektiva, är att borsta brynen på plats, det vill säga att se till att brynhåren ligger i rätt riktning.

Det säger Felicia Kjellgren som är expert på ögonbryn och som alltid ser till att ha med sig en ögonbrynspenna i miniformat i väskan.

Med andra ord finns det många sätt att ta fram sitt vackraste jag. Välj metod utifrån vad som passar dig!