Vårens hetaste skomode 2021

En ny säsong närmar sig och det kanske är dags att fylla på skogarderoben. När det gäller skotrenderna för våren 2021 är det komfort som gäller. Det är inte längre populärt med höga klackar utan istället är valet platta skor som är bekväma och håller såväl för promenader som festliga tillfällen.

Tänk miljömässigt och välj skor med hållbarhet. Titta på skor hos Cinnamonskor.se som har skor för alla fötter i många olika stilar. Klassiska skor, breda och smala skor, skor som är färgglada samt även skor för dig som har fotproblem och känsliga fötter.

Vårens hetaste skomodeller

Woman tying laces of stylish sneakers outdoors, closeupSom alltid då solen börjar titta fram blir valet gärna sneakers och 2021 kommer vi att se extra mycket av dessa sportiga skor.

Sneakers finns i olika modeller och färger som är gjorda i skinn/mocka eller enbart skinn. Högt upp på topplistan hos Cinnamon är snörskor och walkingskor som ger energi i steget när du går, snygg med matchande skinn och mocka.

På topplistan finns också sandaler med kardborrar och hallux valgus stretch. En bekväm slip-in-sandal i härligt mocka. Sandalen har ett miljövänligt, antibakteriellt syntetfoder och på insidan ett stretchtyg som avlastar hallux valgus-problem. Det finns även sandaler med reglerbara och avklippbara remmar över foten.

Loafers och ballerinor kommer också att vara väldigt populärt i vår, gärna med en liten klack, som gör att de passar lika bra till vardags som till fest. Finns i enbart skinn eller med kombinationen skinn och mocka.

Enligt Elle gör träskorna entré och blir det coolaste du kan bära i skoväg 2021. Flip-flop sandalen har varit populär länge och i vår kommer den thong-formade sandalen, gärna med en robust sula.

Gör medvetna val för din kropp och miljön

Välj ett skomärke som månar om din och andras hälsa. Cinnamon har skor som är utformade för att vara riktigt bra för dina fötter som anpassar sig efter foten och ger stabilitet för en bra hållning. Alla skor är gjorda i hållbart och naturligt europeiskt skinnmaterial och har kromfria skinnfoder för att öka din bekvämlighet och hålla dina fötter friska.